Fotoshoot in Amsterdam

Ontdek de perfecte setting voor jouw fotoshoot in Amsterdam bij Hotel Mercier waar kunst, luxe en esthetiek samenkomen: ideaal voor stijlvolle en inspirerende fotografie. Hotel Mercier biedt verschillende ruimtes die geschikt zijn voor fotografie, elk met zijn eigen karakter. De ruimtes zijn los van elkaar te reserveren. Zo is de fotoshoot-setting aanpasbaar aan verschillende behoeften en budgetten.

ONZE TARIEVEN

Stijlvolle foto’s in onze bar

Ontdek de betoverende charme van de bar van hotel Mercier, populair bij fotografen. Er valt dan ook veel te ontdekken! Inspirerende kleuren en verrassend gecombineerde prints wisselen elkaar af waardoor elke hoek zijn eigen verhaal vertelt. De imposante, openslaande deuren vormen de scheiding met de lobby en geven toegang tot de bar waar art-deco wordt gecombineerd met modern regency.

In de bar staan verschillende zitjes met zachtroze fauteuils. Aan de raamkant zijn deze gecombineerd met een lange bank. Dit is een ideale setting voor nonchalante lifestyle foto’s met klasse en sfeervolle productfotografie. De hoge muur vol met lijstjes en ornamenten die aan de historie van hotel Mercier herinneren dienen als speelse achtergrond. Het achterste gedeelte van de bar straalt een huiskamergevoel uit: een knusse hoek met een plofbank en een ovalen, glazen salontafel met een vintage houten frame. Tot slot biedt de ruimte een grote, langwerpige houten bar met zowel een korte als lange zijde. Deze gaat gepaard met hoge barkrukken met zachte bekleding, een stijlvolle print en zwarte accenten. Door de positionering van de bar vallen er gemakkelijk verschillende settings te creëren. Plaats bijvoorbeeld de hangende glazen in de rekken boven de bar in je shot voor een stijlvolle café-look of draai je camera voor een rustige achtergrond.

Hoge ramen en lichte tinten in het restaurant

Ontdek de veelzijdigheid van Restaurant Bonboon als ideale locatie voor verschillende soorten fotoshoots. Je komt het restaurant binnen via de imposante openslaande deuren die toegang geven tot het ruim opgezette restaurant. Hier word je begroet door lichte tinten en laat de hoge ramenpartij het daglicht binnen in de ruimte. De strakke ronde tafels met marmerlook zijn speels gecombineerd met vintage stoelen. Het is ook mogelijk een meer ontspannen setting met woonkamergevoel te creëren door gebruik te maken van de zachtgrijze banken. Kijk je omhoog dan zie je een indrukwekkende lichtbundel schitteren: een unieke plafondlamp met meer dan 50 lichtpeertjes.

Inspirerende bibliotheek

Onze meeting room ‘The Living’ is stijlvol ingericht met art deco design. De ruimte is aangekleed met diep groenblauw meubilair en in het midden van de kamer staat een grote zwarte tafel. Tijdens de inrichting hebben we inspiratie opgedaan uit de bibliotheek. Ideaal om foto’s te schieten met een mysterieuze toets. De ruimte leent zich ook goed voor zakelijke foto’s zoals een stijlvolle kantoorsetting. Naast dat deze ruimte dient als een mooie shootlocatie kan hij ook gehuurd worden als visagie- en omkleedruimte.

Fotogenieke hotelkamers

Hotel Mercier biedt niet alleen hotelkamers voor overnachtingen maar ook voor daggebruik. Ideaal dus voor een fotoshoot. Elke kamer is een harmonieuze mix van antieke elementen en eigentijds design, doordrenkt met kunst die de verbeelding prikkelt. De badkamers en toiletten ook fotogeniek, met weelderig behang, marmeren wastafels en glanzende, bordeauxrode mozaïektegels. De ramen zijn aangekleed met donkere gordijnen met een stijlvol bloemenpatroon iedere kamer is gedecoreerd met een uniek wandkleed. Elk detail is met zorg ontworpen, waardoor elke hoek van de kamer een schitterend plaatje biedt voor jouw camera.

Tarieven & meer informatie

Interesse in ons hotel als fotoshootlocatie? Bekijk hier alvast onze voorwaarden en tarieven. Voor vragen en meer informatie kun je gerust contact opnemen met groups@vondelhotels.com. Directe een offerte aanvragen kan via onderstaande knop.

Vraag een offerte aan