Suite

De ruime en bijzondere Bridal Suite is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van comfort en rust te creëren, met aandacht voor elk detail. De kamer is voorzien van een zacht kingsize bed dat garant staat voor een heerlijke nachtrust. Relax je in de antieke bad op pootjes of geniet van de badkamer met een verfrissende inloop regendouche. Kom daarnaast tot rust in de aparte zitgedeelte met een kopje koffie of thee en kijk uit naar een nieuwe dag om van dromen, herinneringen te maken.

Onze hotelkamers zijn doordacht ontworpen om een onvergetelijke ervaring tijdens een verblijf te bieden en een thuis weg van huis voor onze gasten. De inrichting van de kamer is zorgvuldig gekozen om een gevoel van luxe en comfort te creëren. Omring jezelf met zachte stoffen, design elementen, vintage geïnspireerde meubels en moderne kunst.

Alle faciliteiten zijn zorgvuldig samengesteld om aan al je wensen te voldoen. Of je nu hier bent voor zaken of ontspanning, je kunt niets minder dan uitzonderlijke service en een warme sfeer verwachten.
 

Faciliteiten

Kingsize bed
Wifi
Airconditioning
Climate control
Regendouche
Bad
Föhn
Kluis
Koffieapparaat
Waterkoker
Koffie & thee
Televisie
Marshall speaker
Living met bank