Meet, Celebrate & Photoshoot

Hotel Mercier The Living Vergaderruimte

Vergaderen

Hotel Mercier biedt 'The Living' als vergaderruimte: 

The Living is een ideale ontmoetingsplek, perfect voor kleine vergaderingen en creatieve brainstormsessies. Hier mag je geen doorsnee vergaderruimte verwachten. Deze comfortabele en gezellige ruimte, ingericht zoals de naam al doet vermoeden met comfortabele banken en art deco design, is bedoeld om je creativiteit te prikkelen. Het biedt het comfort van thuiswerken, maar met een vleugje extra glamour om je te inspireren. De Living is geschikt voor maximaal 10 personen en is uitgerust met Wi-Fi, een flip-over, en kan op verzoek worden voorzien van bediening en kantoorbenodigdheden.

Vraag een offerte aan

Hotel Mercier Evenement Bonboon

Evenementen

Wat betreft events is alles mogelijk en zijn geen van je dromen te groot (of te klein). Kies je favoriete plek om een toast uit te brengen, een grootschalige productpresentatie te houden of een intieme bijeenkomst te organiseren. In overleg kan iedere ruimte ingericht worden naar jouw voorkeur. We zullen ons uiterste best doen om jouw event in perfecte harmonie te laten verlopen. Vertel ons je wensen en laat de rest aan ons over.

Onze cocktailbar heeft een capaciteit van 80 staanplaatsen of 30 couverts. Ons restaurant heeft een maximale capaciteit van 100 staanplaatsen of 45 couverts.

Vraag een offerte aan

Hotel Mercier Fotoshoot Marketing Samenwerking

Photoshoot

Voor picture-perfect photoshoots of andere media samenwerkingen kun je onderstaand een offerte aanvragen of contact opnemen met onze Marketing afdeling via marketing@vondelhotels.com of bel +31 (0)20 5 150 472.

Vraag een offerte aan

Meer informatie?

Neem contact op met onze Groups & Events afdeling via groups@vondelhotels.com
of bel +31 (0)20 5 150 452.